⭐️ Lees reviews (gemiddelde beoordeling: 4.7/5)

Zo werkt het

1. Gratis Intake

DSC_2699

Na het kiezen van jouw gewenste traject ontvang je een mail met een link naar een intake formulier. Nadat je deze hebt ingevuld ontvang instructies voor het plannen van een digitale intake. Hierbij wordt alles doorgenomen en gedetailleerd ingegaan op jouw antwoorden. Aan het einde is er ruimte voor al jouw vragen. Nadat de digitale intake is afgerond kun je binnen 24 uur starten met trainen.

(Duur: 30 minuten)

2. Start online coaching

DSC_2445-min

Aan de hand van de digitale intake stel ik een persoonlijk trainingsplan voor je op van 13 weken. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de trainingsapp. Via de mail zul je de inlogcodes hierover ontvangen. Het trainingsplan pas ik wekelijks aan op basis van je voortuitgang. Het online coaching traject gaat gepaard met voedingscoaching. Samen stellen wij een gezond en flexibel voedingspatroon waarbij jij leer eten op gevoel.

Tevens bied ik jou altijd de mogelijkheid om via de trainingsapp vragen te stellen op de momenten dat je het nodig hebt. Daarnaast kun je je techniek door mij laten beoordelen via videoanalyses. 1 op 1 begeleiding komt hierbij nadrukkelijk naar voren.

3. Evaluatie

DSC_2684-min

De maandelijkse evaluatie is essentieel voor het behalen van jouw doelstellingen. Hier kijken we naar jouw progressie. Ook corrigeer ik waar dat nodig is, daardoor krijg je nog meer grip op jouw levensstijl. Uiteindelijk stellen we doelen op en wordt deze informatie met je gedeeld.


(Duur: 30 minuten)

Het resultaat:
Consistentie

Ik ga voor onafgebroken veranderingen op de lange termijn. Ik zorg ervoor dat jij een levensstijl creëert waarin jij voor altijd spiermassa wilt opbouwen.

    De voordelen 


Voordelen spiermassa