⭐️ Lees reviews (gemiddelde beoordeling: 4.7/5)

Mijn verhaal

Progressie spiermassa

Mijn naam is Jordi de Haan, 28 jaar en ik ben elf jaar geleden begonnen met krachttraining. Inmiddels ben ik drie jaar werkzaam als personal trainer en online coach en ik heb 80+ mensen geholpen. Ik sport altijd vijf á zes keer per week maar dat is niet altijd zo geweest…

In 2010 was ik zestien, 57 kg en voelde me niet goed in mijn eigen lichaam. Ik voelde me niet krachtig en weerbaar. Daardoor besloot ik om meer spiermassa opbouwen. Ik schafte een sportschool abonnement aan en ging aan de slag. Hierbij deed ik het volgende (los van alle andere 873 andere fouten):

Het resultaat na de eerste 12 maanden:

progressie

Spiermassa opbouwen progressie

Iedereen die begint met fitness kan progressie boeken. Als je maar voor een langere periode drie keer per week aan apparaten gaat hangen. Je hebt zelfs maar een beetje kennis nodig om na een jaar progressie te zien. Alleen daar zit een keerzijde aan. Vanaf 2013 ging ik vanwege motivatiegebrek nog maar deels naar de sportschool. Ik zag niet meer de gewenste resultaten, die ik in het begin wel zag…

Progressie foto spieropbouw

Zo loste ik mijn problemen op

In 2018 besloot ik na vier dagen Lowlands om het sporten weer op te pakken. Ik wilde me zowel fysiek als mentaal weer beter voelen. Daardoor heb ik me direct beter verdiept in de materie door fitness certificaten te behalen. Tevens bestudeerde ik honderden wetenschappelijke artikelen en boeken. Ook volgde ik cursussen en zocht ik hulp bij velen fitnessprofessionals.

Ik paste het volgende aan:

Hierdoor heb ik in de afgelopen jaren keiharde progressie kunnen boeken en ben ik van plan nooit meer te stoppen.

”Simpelweg, omdat ik dit op de lange termijn kan volhouden.”

Progressie spieren mannen

Had het opbouwen van spiermassa sneller gekund? 

JA. 

Ben ik de enige krachtsporter die deze fouten heeft gemaakt? 

Zeker niet.

Daarom wil ik jou helpen. 

 

Vanwege de passie voor sport, de ervaring met fitness en de behoefte om mensen te helpen met krachttraining, ben ik gaan werken als personal trainer en online coach. Ik haal voldoening uit het feit dat jouw fysieke en mentale gezondheid vooruitgaat. Ik wil jou behoeden voor het:

Hoe ik jou ga helpen

Via mijn flexibele methode gaan we snel zichtbare resultaten zien. 

Informeel

”Je beste vriend”

Alles wat ik bij Jordi de Haan Personal Training doe, doe ik vanuit een informele gedachtegang. Geen strenge trainer-coach verhouding, waardoor je met plezier gaat uitkijken naar de coaching momenten.

Eenvoudig

”Jip-en Janneketaal”

Ik wil zo snel mogelijk resultaat bij jou. Dit ga ik verwezenlijken door alle materie kraakhelder en eenvoudig uit te leggen. Resultaat komt niet binnen een paar weken, maar heeft tijd nodig. Uiteraard is het behalen van maandelijkse progressie mogelijk. Daardoor steek ik dagelijks tijd en energie in jou door alles eenvoudig uit te leggen.

Flexibel

‘’S avonds een vent , ’s ochtends een vent‘’

Een eentonig bewezen methode met een rijst, kip en groente dieet en zeven dagen per week trainen gaat niet werken. De kans dat je dit volhoudt is aanzienlijk klein.  Een snackbar dieet in combinatie met dagelijkse doseringen alcohol ook niet. Een zelfgecreëerd flexibel voedingspatroon, efficiënte trainingen en een gezellig, sociaal leven gaan voor jou werken.

Goudeerlijk

”Een personal trainer die een hekel heeft aan onrealistische personal trainers”

Binnen 6 weken 10 KG spiermassa opbouwen? Dat kan niet zonder steroïden. En gelukkig werk ik daar niet mee. Ik zal jou altijd op een eerlijke manier adviseren over de haalbaarheid van jouw beoogde progressie. Daarnaast heb ik een wetenschappelijke onderbouwing heb ik hoog in het vaandel staan en daarom werk ik alleen met bewezen methodes.

Online coaching spiermassa

Wij gaan voor onafgebroken veranderingen  op het gebied van mentale en fysieke fitheid.

Wij gaan voor:

Consistentie 

Maar betekent dit dat je voor de rest van je leven vastzit aan dezelfde voeding en trainingsprogramma’s? 

 

Nee! 

Waarom niet?

 

Omdat je lichaam door je nieuwe levensstijl continu verandert. Wie zegt jou dat wat vandaag goed werkt, over drie maanden nog steeds effectief is? De enige die altijd de waarheid spreekt, zijn de resultaten. Daarom wordt er ook maandelijks geëvalueerd. Als ik de progressie inzichtelijk heb, kan ik je sturen op resultaten. Tijdig corrigeren en de focus leggen op voortuitgang is de basis van jouw succes.

krachtraining-spiermassa