⭐️ Lees reviews (gemiddelde beoordeling: 4.7/5)

Coaching

Zonder kennis een sportschool binnen lopen, geen plan hebben en vervolgens geen progressie meer zien. Het resultaat: je raakt ongemotiveerd, gaat minder vaak en stopt. Ik behoorde ook tot dat type krachtsporter.

#3. Eén van de meest gemaakte fouten bij het opbouwen van spiermassa op de lange termijn:

Ontbreken consistentie

Gemiddeld gezien zegt 1 op 10 personen jaarlijks hun fitness abonnement op. Zes op de tien besteedt daarna minder tijd aan sport. Het stoppen komt door het gebrek aan plezier, stellen van andere prioriteiten (werk en school) en medische redenen (blessures). (bron)

De creatie van plezier en motivatie

Als coach vind ik het ontzettend belangrijk dat je actief stappen onderneemt om gymsessies in te plannen. Jij betaalt geen geld om thuis op de bank te blijven zitten. 

Ik zal daardoor altijd hameren op jouw aanwezigheid. Daarbij is het creëren van een belangrijk onderdeel.

 

Leer veranderen

 Ik wil bij jou gedragsveranderingen doorvoeren die belangrijk zijn voor het opbouwen van spiermassa. Stel in samenwerking met mij andere prioriteiten!

Tijdens evaluatie bekijk ik waar je mogelijk kunt veranderen, om nog sneller resultaat te boeken.

 

Vergaar kennis en voorkom blessures

Wekelijks contact helpt jou meer inzichten te krijgen om spiermassa op te bouwen. Jij krijgt hierbij direct antwoord op al jouw vragen. Uiteraard is het ook mogelijk om altijd vragen te stellen in de trainingsapp.

Tijdens de videocalls zorg ik er voor dat jij met de belangrijke tips het gesprek verlaat.

Voedingscoaching

Ken jij iemand die al 10 jaar lang een voedingsplan volgt? Dan mag je diegene onderscheiden in orde van Oranje Nassau.

#4. Eén van de meest gemaakte fouten bij het opbouwen van spiermassa op de lange termijn:

Permanente calorieën registratie

Uit verschillende onderzoek is gebleken dat permanente calorieën registratie niet werkt niet op de lange termijn. (bron) Het kost veel tijd en zorgt voor obsessies. 

Daarnaast registreer ik ook niet jouw calorieën middels een voedingsplannen. Deze zijn vaak eentonig en duur. 

Maar je hebt ook goedkope voedingsplannen?

Goedkope plannen zijn ook vaak gekopieerd en daardoor niet gepersonaliseerd. Hierdoor bestaat de kans dat je ermee stopt. Je valt terug in een voedingspatroon die niet bijdraagt aan het vergroten van spiermassa.

Leer eten op gevoel

Met veel gezonde en en soms ongezonde producten.

''Het is pas ongezond, als je stopt met ongezonde dingen.''

Eigen bakjes mee naar een verjaardag? Mij niet gezien! Jij en ik gaan samen een flexibel voedingspatroon samenstellen waarbij je niet gebonden bent aan dezelfde maaltijden. 

 Schiet je een keer uit de bocht in het weekend? Geen probleem dat compenseren we wel weer. Natuurlijk gaan we voor een voedingspatroon die bijdraagt aan het opbouwen van spiermassa.

Eten zonder permanente calorieën registratie

Middels mijn voedingscoaching leer je uiteindelijk eten op gevoel. Ik adviseer je tijdelijk te tracken, waarna je voor de rest van je leven kunt eten op gevoel. Via de voedingscoaching krijg jij grip op het eten van gezonde voeding met eventuele uitschieters in het weekend. 

 

Gewicht als middel, geen doel

Ik streef niet naar een bepaald gewicht, maar gebruik het slechts als richtlijn om progressie te kunnen vaststellen. Ik prioriteer altijd de resultaten omtrent jouw fysiek. 

Ik stuur op de resultaten tijdens de evaluatie middels het gewicht. Tevens corrigeer ik tijdens de evaluatie waar dat nodig is.

Ik ben onderdeel van de doelgroep. 

Ik weet exact hoe ik jou moet helpen.

Bronnen